Nyheder

Do You Love Me ?

The Rocking Ghosts har været aktive de seneste 55 år på landets mange spille-steder med den legendariske Ghost-sound.

For musikerne med den smittende spilleglæde og lyst til turnélivet kræver det god planlægning at gå i studiet og indspille musik, når der hele tiden er bud efter Ghosterne et år frem i tiden.

Det blev hurtigt besluttet at de fleste af CD’ens numre i store træk skulle af-spejle det repertoire, bandet altid leverer så inspirerende live foran det trofaste publikum, når det med deres musikalske tidsmaskine sender den glade dansende skare flere tiår tilbage i tiden.

Do You Love Me ? -albummet spænder fra de catchy flerstemmige vokale sing-along-numre over blues-rock-inspirerede titler til legendariske instrumental numre. Alle med det særpræg, der skaber bandets musikalske aftryk.
Ny CD

THE ROCKING GHOSTS cd-uddrag kort.mp3

Klik på CD billedet for at høre korte uddrag af den seneste CD med The Rocking Ghosts

Lyt - Lyt -Lyt


Den 15. Oktober 2017 på P5 kl. 10 - 12

Interview med og om John Andersen & The Rocking Ghosts.

Masser af gode historier og fed musik.

Stor tak til P5 og musikværterne for at spille vores musik fra den ny CD så flittigt

Publikum skrev:

Hej John Andersen og alle de gode musikere der var med i vesthuset i Sorø.

Hvor var I gode alle sammen, det var en fantastisk aften, vi følte os helt unge igen, trods vores hårfarve, vi glæder os til kommer igen til næste år.

Mange hilsner fra

Lene & Svend ErikHej Rocking Ghosts

Nu er vi ved at komme til overfladen igen, så nu skal der skrives en bette takkemail til jer.

Stor tak for en kanon gang glad, velspillet, dansevenlig og "kom ud over scenen” musik i Den Runde Pavillon i Brønderslev.

I gjorde det igen, en kanon dansekoncert. En koncert hvor der kun var gode tilbagemeldinger bagefter fra jeres (vores) gæster.

I skulle ha` lov til at stå i døren bagefter, for at sige “tak for i aften" så ville I simpelhen miste jordforbindelsen - fuld fortjent.

Søren Ø.

Julehittet 2019


Vores julesang er blevet godt modtaget - faktisk så godt at den gik direkte ind på Dansktoppen på DR P5, og I skrivende stund ligger nr. 4.

Den bliver også flittigt spillet på de andre DR kanaler samt på lokalradioerne både I den engelske og danske version.

Julehittet 2020

The Rocking Ghosts julesang er ved at blive et fast indslag I julen - og er her I slutningen af november 2020 på Dansktoppen på DK4